Nevşehir'de vatandaşlar, tehlikeye aldırış etmeden çitleri keserek yolun karşısına geçiyor. Cevher Dudayev Mahallesi Ertaş Petrol önünde 1 alt geçit, 1’de üst geçit bulunmasına rağmen vatandaşların karşıdan karşıya geçerken kullandıkları yöntem tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Burada bazı vatandaşlar daha fazla yürümemek için, orta refüje yaya geçişi engellemek adına koyulan demir çitleri aşarak karşıya geçiyor. Daha önce kendini bilmezler tarafından kesilen bu çitler, yetkililer tarafından defalarca onarılırken ısrarla yine kesilmesi ise dikkat çekiyor.

Demir çitlerin kesilen bu bölgelerinden kadın, çocuk, genç demeden hemen hemen her kesimden insan geçerken meydana gelebilecek olası bir kazaya ise davetiye çıkarılıyor.

İşte bir adım fazla yürümemek için...! Yer; Ertaş Petrol önü..

Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten, "Kısa mesafede hem üst hem alt geçitin olduğu çevre yolumuzda tam viraj bölgesinde yayalarımız kendi canlarını ve araç içerisindekilerin canlarını tehlikeye atmaktadır! Burası için Nevşehir Belediyemiz kaç kez burayı onarmasına rağmen bir türlü baş edemedik. Lütfen hassasiyet lütfen biraz sağduyu rica ediyorum." dedi.