Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde meydana gelen toprak kayması sonucunda 58 küçükbaş hayvanı telef olan mağdur çiftçi Serkan Varol’a 40 adet koyun hediye edildi.

Ürgüp'e bağlı Bahçeli Köyünde toprak kayması sonucu küçükbaş hayvanları telef olan Nevşehirli çiftçimize devletimiz elini uzattı.

Devletimiz Milletimizin yanında!

Geçtiğimiz günlerde Ürgüp'e bağlı Bahçeli Köyünde toprak kayması sonucu küçükbaş hayvanları telef olan çiftçimize Devletimiz ve Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğince verilen 40 küçükbaş hayvanın dağıtımı; Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe tarafından teslim edildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; " Söz Verdiğimiz Gibi Devletimiz, Milletimizin yanında! Geçtiğimiz günlerde Ürgüp/Bahçeli Köyümüzde toprak kayması sonucu küçükbaş hayvanları telef olan çiftçimize Devletimiz ve Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğince verilen 40 küçükbaş hayvanın teslimini Nevşehir Valimiz Sn İnci Sezer Becel, Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve hazirunumuzun katılımlarıyla gerçekleştirdik. 

Üreten, büyüyen, gelişen Sevdamız Nevşehir için devlet-millet el ele, gönül gönüle gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz" dedi.