AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; Yeni Kontrollü normalleşme döneminde Nevşehir'de “mavi” için hedef koydu ve ekledi; “Bunu Birlikte başarabiliriz” dedi.

Açıkgöz: 'Çünkü sizlerin sağlığı bizim için çok değerli...'

Yeni kontrollü normalleşme döneminde tedbirleri elden bırakılmadan kurallara uyulması gerektiğine dikkat çeken AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Hasretini çektiğimiz o günlere yeniden kavuşabilmek için hep birlikte kurallara uyalım. Sizlerin sağlığı bizim için herşeyden daha önemli" dedi.

Bu yolun sonu aydınlık, ama önce; "Maske, Mesafe ve Temizlik" 

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Nevşehirli değerli hemşehrilerimize, bugüne kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerden beklentimiz bu sürece verdiğiniz destekleri artırarak devam ettirmenizdir. Korona virüs risk haritasında sarı renkli orta riskli iller arasında bulunan ilimiz Nevşehir'in düşük riskli il kategorisini sembolize eden mavi renkte yer alması için bireysel olarak sorumluluklarımız olduğu gibi toplumsal olarakta üzerimize düşen sorumluluklarımız var. Şükürler olsun ufukta ışık gözüktü. Biraz daha sabır biraz daha gayret gösterelim. Yeni Kontrollü normalleşme döneminde hayatımızın her alanının normalleşmesi için tüm kurallara uyarak birlikte başaracağız. Unutmayalım; "NEVŞEHİR'DE HEDEF MAVİ"

Bu vesileyle Kademeli Normalleşme Sürecinde işyerlerini tekrar açan Nevşehir esnafımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum, tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.