Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyünde İki gün önce meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenKapadokya Üniversitesi Uçak Teknolojisi programı öğrencisi Arda Erdoğan, Adana'nın Ceyhan ilçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgilere göre, 11.11.2021 Perşembe günü Ürgüp-Mustafapaşa köyü arasında ki karayolu üzerinde içerisinde bulunduğu otomobilin köprü kenarındaki yolda bulunan istinat duvarına çarpması sonucu meydana gelen kazada Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 18 yaşındaki Arda Erdoğan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti. 

Adana'nın Ceyhan ilçesi Çakaldere Mahallesinden; Cüneyt ve Yasemin Erdoğan’ın oğlu, Kenan Erdoğan’ın kardeşi Arda Erdoğan; dün İkindi Namazına Müteakip Ceyhan ilçesi Çakaldere Mahalle Mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

18 yaşındaki üniversite öğrencisi Arda'nın vefatı ailesi ve sevenleri ile Nevşehir ve Ceyhan genelinde büyük üzüntü yarattı.

Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğünden Taziye Mesajı

Kapadokya Üniversitesi elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Uçak Teknolojisi programı öğrencisi Arda Erdoğan (18) için taziye mesajı yayımladı.

Yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: 

ACI KAYBIMIZ

Üniversitemizin Uçak Teknolojisi programı öğrencisi Arda Erdoğan’ın vefat haberini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

12.11.2021