Nevşehir Devlet Hastanesinde anestezi teknisyeni olarak çalışan 25 yaşındaki Aylin Ekinci yakanlandığı amansız hastalığa yenik düşerek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç anestezi teknisyeni Aylin Ekinci'nin cenazesi bügün öğlen namazına müteakip Tokat ili Takyeciler camiinden kaldırılacaktır.

ACI KAYBIMIZ

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Macit Yalçın yayınladığı taziye mesajında; "Hastanemizde anestezi teknisyeni olarak çalışan mesai arkadaşımız Aylin Ekinci tedavi gördüğü hastanede yakanlandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etmiştir. Gencecik bir arkadaşımızı zamansız kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Arkadaşımıza Allahtan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Camiamızın başı soğolsun. Cenzasi bugün öğle namazına müteakip Tokatta toprağa verilecektir." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'da taziye mesajında; "Bir dönem birlikte çalıştığımız, eski mesai arkadaşım Aylin Ekinci’ nin vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Başta kederli ailesine, sağlık camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."