Nevşehir Devlet Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, Yenidoğan Uzman ataması yapılmasının ardından Artık 3. Seviye Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi olarak hizmet sunmaya başladı. 

Nevşehir Devlet Hastanesinde daha önce 1. Seviye ve 2. Seviye yoğun bakım olarak hizmet sunan yenidoğan yoğun bakım ünitesi, Yenidoğan Uzman ataması yapılmasının ardından ve yapılan çalışmalar neticesinde revize edilerek Yirmisi 1. Seviye ve 2. Seviye, beşi ise 3. Seviye Küvöz donanım ve kapasiteli Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi olarak hizmet sunmaya başladı. 

Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesini ziyaret eden Nevşehir Devlet hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Macit Yalçın yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Devlet Hastanesinde Beşi 3. basamak olmak üzere toplam 25 küvözlü Yenidoğan Yoğunbakım ünitemiz, göreve yeni başlayan yenidoğan uzmanı Uzm.Dr. Şerife Ebru ÖZÜDOĞRU yönetiminde hizmete devam etmektedir." dedi.

Başhekim Uzm.Dr. Macit Yalçın, yenidoğan yoğun bakım ünitesinde bulunan hasta bilgilendirme bölümünde sağlık çalışanlarımız, yeni doğan bebeklerin ailelerine detaylı bilgilendirme yaparak bebekleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlıyor. Başta uzman hekimimize, birim çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bizler insanımıza hizmet etmek amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza bu hizmetin hayırlı olmasını diliyorum.”