Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Başkanı Erol Mutlu, Başkan yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran ve dernek üyeleri, TBMM’de gerçekleştirilen AK Parti grup toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantının ardından Nevşehir’den giden özel insanlarla bir araya geldi sohbet etti. 

Görbir Nevşehir Dernek Başkanı Erol Mutlu, görüşmede; "Yeni yapılan Niğde-Ankara bağlantı yolu ile Nevşehir'den buraya 2,5 saatte geldik. Sizler hem yollar, köprüler yaptınız hemde saymakla bitmeyecek bir çok hizmetlere imza atarak biz özel insanlarada desteklerinizle gönüller kazandınız. Kurduğunuz bu gönül köprüsü için size hergün dualar ediyoruz. Ayrıca, gözünüz arkada kalmasın Mustafa vekilimiz sizin davanıza sahip çıkıyor, biz özel insanlara ilgi ve alaka gösteriyor. Bizler Nevşehir'imizde Mustafa Açıkgöz gibi bir Milletvekilimiz olduğu içinde gurur duyuyoruz. Biz ondan razıyız Allah'ta ondan razı olsun. Cumhurbaşkanım tüm dualarımız ve destelerimiz sizinle...." dedi.

Görbir Derneği Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptıkları görüşmede çok duygulandığını belirterek, “Reisi Cumhurumuza engellilere verdiği destek ve sağladığı imkanlar için teşekkür ettik. Ak Parti sayesinde engelliler perdenin arkasındayken, evlere hapis olmuşken, çıkartılan yasalarla ve getirilen kolaylıklarla iş sahibi oldular, meslek sahibi oldular. Evlerden dışarıya çıktılar. TBMM’de de onlarca engelli kardeşimiz çalışıyor. Dolu dolu iki günlük Ankara gezisi düzenledik. Buradan Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e teşekkür ediyorum” dedi.

Grup toplantısının ardından GÖRBİR dernek üyeleri ile birlikte Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü makamında ziyaret ettiklerini anlatan Dernek Başkanı Erol Mutlu, “Milletvekilimiz bizlerle yakından ilgilendi. Çok güzel ev sahipliği yaptı. Özel insanlarımız içinde gezi çok faydalı oldu. İlk kez evinden il dışına çıkanlar, hayatında ilk kez TBMM’yi görenler aynı guruptaydı. Üyelerimiz ve bizler için duygu yüklü çok güzel bir gezi programı oldu. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Nevşehir GÖRBİR heyeti, AK Parti Nevşehir İl Yönetim Kurulu üyesi ve Dış İlişkiler Başkanı Salih Açıkgöz'ünde eşlik ettiği ziyarette, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti Genel Başkanvekili / İzmir Milletvekili/Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Ak Parti Isparta Milletvekili TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç'le de görüşme fırsatı buldular.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "GÖRBİR Derneği Nevşehir Şube Başkanımız Erol Mutlu’yu, Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran’ı ve beraberindeki heyetimizi bugün kahraman milletimizin evi Gazi TBMM’de ağırladık. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a ve Dava Arkadaşlarımıza da gönülden sevgilerini, muhabbetlerini iletmelerine de şahit olduk. Değerli konuklarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz." dedi.


@rterdogan @akparti @by @sureyyasadibilgic @deryayanikashb @varank @hulusiakar38