AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci’den oluşan Nevşehir heyeti AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli ve Nafiz Dirikoç'un da eşlik ettiği ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye Nevşehir Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgi verdi.

Nevşehir’e arzulanan hizmetlerin kazandırılması ve kenti Türkiye’nin örnek göstereceği marka bir şehir haline getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Savran, 2021 yılı için planladığımız projelerimiz ile kamu yatırımları üzerine kendilerine bilgi arz ettik. Nevşehir’e göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Özhaseki'ye teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmede; "Nevşehir heyeti olarak, Genel Başkan Yardımcımız, AK Parti Genel Merkez Yerel Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi AK Parti Genel Merkezimizde ziyaret ettik. 

Yaptığımız istişarelerimizin ardından İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet Savran ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Kesir’e AK Parti Genel Merkezimizde hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevinde Değerli Başkanımıza başarılar diliyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz, "Nevşehir heyeti olarak Genel Başkan Yardımcımız Sn. Vedat Demiroz’e ziyarette bulunduk" şeklinde konuştu.