Edinilen bilgilere göre, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz'ın yerine Yozgat İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Özgür Memiş atandı. İl Müdürü Yılmaz'ın ise, Ankara'da ilgili Bakanlıkta üst düzey bir görev alması bekleniyor.

Yılmaz'dan Vali Becel'e Veda Ziyareti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, kendilerine veda ziyaretinde bulunan Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz'ı makamında kabul ederek yeni görevinde başarılar diledi.

2012 yılında Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan İl Müdürü Yılmaz, bu görevi 9 yıldır sürdürüyordu.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak değerli İl Müdürü Okan Yılmaz'a Nevşehir'e hizmetleri için teşekkür ediyor yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.

Özgür Memiş Kimdir?

1976 yılında Ordu İli Perşembe İlçesinde doğdu. İlk , orta ve lise eğitimini Samsun İlinde tamamladı. 1999 yılında Tokat Gazi Paşa Üniversitesi Bahçe Bitkileri Bölümünden mezun oldu. Tokat Meyvecilik Üretim İstasyon Müdürlüğünde çalıştı. 2004 yılından itibaren İl Müdürlüğümüz Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürlüğü ile Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünde Mühendis olarak görev yaptı. 2012- 2014 yılları arasında Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü yaptı. Şubat 2015 den itibaren Yozgat İl Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.