Nevşehir'in Nar kasabasında girdikleri evden değerli eşyalar ile antikaları çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabası Orta mahallede bulunan Mehmet Yuğuran'a ait yazlık bahçeli köy evine giren hırsızlar, evde bulunan değerli eşyaları ve antikaları çalarak kaçtı.

Geçtiğimiz gün meydana gelen hırsızlık olayında, demir pencerenin bağlı oldugu duvarı kırarak içeri giren hırsızlar evde dekoratif olarak kullanılan çok sayıda antika değeri taşıyan eşyalarıda çaldılar. 

Ev sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri evde inceleme yaptı. Hırsızlık olayına karışan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan mağdur vatandaşımız Mehmet Yuğuran; "Nar kasabasında yazlık olarak kullandığımız ve hemen hergün gidip geldiğimiz evimize giren hırsızlar birçok parça antika eşyalarla birlikte aşağıda fotoğrafları bulunan bu ürünleri çaldılar. Polisimize haber verdik, olaayı inceliyolar. Bende bu olaya ilişkin gören, duyanlar varsa insaniyet namına bize yada polise haber verirlerse sevinirim." dedi. 

İletişim: 0 535 852 00 30 veya 0 536 995 85 86