Geçtiğimiz ay meydana gelen trafik kazası sonrası yaralanan Nevşehirli genç yaşam savaşını kaybetti...

Nevşehir Niğde yolu Muka bims önünde geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazası sonrası Nevşehir Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan 21 yaşındaki Kaymaklılı Oğuzhan Atak hayatını kaybetti. Gencimizin cenazesi Kaymaklı'da kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Oğuzhan'ın vefat haberi başta ailesi olmak üzere arkadaşları sevenleri ve tüm Kaymaklı halkını hüzne boğdu.

İlk günden itibaren tedavi sürecini takip eden Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç acı haberi şu sözlerle duyurdu; "Oğuzhan’ımızı kaybettik. Rabbim seni cennetiyle şereflendirsin inşallah kardeşim. Tüm Kasabamızın başı sağolsun." dedi.

Başkan Çekiç açıklamasının devamında, "Bugün yapmayı planladığımız kadınlar günü etkinliklerimiz elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Oguzhan Atak kardeşimiz için iptal edilmiştir. Böyle bir günde kutlama yapamazdık. Tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun. Saygılarımla" dedi.

Allah rahmet eylesin...

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

08.03.2022