Nevşehir'in koca yürekli çevre dostu İnsanı: 'Çetin Gökşen' bu kez Diyanet TV'nin büyük beğeni toplayan ''Ömre Bedel'' programının konuğu oldu...

İlk olarak geçtiğimiz yıl www.fibhaber.com'da gündeme taşıdığımız ve gerek Kızılırmak içinde gerekse kıyısını çevreleyen alanda çöpleri kendi imkanlarıyla tek tek toplayan koca yürekli hemşehrimiz Çetin Gökşen bu kez Diyanet TV'nin büyük beğeni toplayan ''Ömre Bedel'' programının konuğu oldu.

BİZİM ORALARDA ÖMÜR DEDİĞİN NEDİRKİ! 

Nevşehir'de Kızılırmak üzerindeki çevre kirliliğine "Dur Demek" için örnek çalışmasını gönüllü olarak tek başına sürdüren çevre dostu 61 yaşındaki Çetin Gökşen hayatını ve tüm anılarını ''Ömre Bedel'' programına anlattı.

Nevşehir Güzelyurt Mahallesinde yaşayan 'Çetin Gökşen' küçük yaşta kaybettiği kardeşinin acısını unutamadığını, eğitimini, evliliğini, sevdalısı olduğu Kızılırmağı, zor şartlarda verdiği yaşam mücadelesini eşi ve iki evladıyla birlikte nasıl atlattıklarını anlatırken, şimdi ise torunları Rüzgar'a bakarak teselli bulduklarını anlattı. 

İki evladım okuyarak biri Doktor biri Öğretmen oldular. Bundan dolayı her ikisiylede büyük gurur duyuyorum.

Irmak hayattır, Irmağı kirletenlere çok kızıyorum...

Güzelyurt Mahalle Muhtarı Halit Yüncü'de, "mahalle sakinimiz Çetin Gökşen'i tanımaktan dostluğundan büyük gurur duyuyorum. Kendileri doğa bilincini ırmak sevgisini bize aşılayan çok değerli bir dostumuz" dedi.

Kimi acıyla, kimi hüzünle, kimi sıkıntıyla geçen hayatlar…

Yokluklar ve imkansızlıklar içinde verilen yaşam mücadeleleri…

Bu hafta Nevşehirli değerli hemşehrimiz Çetin Gökşen'in hikayesinin anlatıldığı 'Ömre Bedel' dün akşam ekranlara taşındı.

Ne yaşarsa yaşasın inancını kaybetmemiş, sahip olduklarının kıymetini bilmiş, Allah’a olan inancını hep içinde taşıyarak şükretmesini bilmiş insanların ibretlik yaşam öyküleri Ömre Bedel programıyla Diyanet TV ekranlarında...