Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde devrilen traktörün sürücüsü yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Gülşehir'in Çalışanlar mahallesinde 25 Haziran 2021 Cuma günü meydana gelen kazada devrilen traktörün altında kalan 25 yaşındaki genç yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki Atilla Çelik, Gülşehir'in Çalışanlar mahallesinde kullandığı traktör henüz belirlenemeyen bir sebeple devrildi.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü hastaneye kaldırdı.  Ardından Ankara'da Dışkapı Yıldırım Beyazıt hastanesine sevk edildi.

Talihsiz genç 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Gülşehir ilçesi Karavezir Mahallesinde ikamet eden Alemli Köyü nüfusuna kayıtlı Atilla Çelik'in cenazesi bugün İkindi namazına müteakiben Alemli köyünde toprağa verildi.

Atilla Çelik'in vefatı başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri ve ilçe genelinde büyük üzüntü yarattı.

Mekanı cennet olsun. Rabbim anne ve babasına sevenlerini sabırlar versin.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

28.06.2021