İsminin açıklanmasını istemeyen Nevşehirli hayırsever bir iş insanının yardım eli bu mübarek ramazan ayında da mahzun gönüllere dokunacak...

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada, "İstanbul'da yaşayan ve isminin açıklanmasını istemeyen NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi bir hemşehrimiz tarafından Nevşehir merkez ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere toplamda 1 milyon TL Ramazan yardımı gönderildiğini ifade etti.

NEVBİAD Başkanı Tekin, Vali Becel ile görüştü...

Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği Başkanı Kazım Tekin Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'i ziyaret ederek, bu paranın teslimi ve dağıtımı konusunda görüşmede bulundu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehirli Bürokratlar ve İş Adamları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin’i makamında kabul etti.

Dernek Başkanı Tekin, ziyaret esnasında ismini vermek istemeyen Nevşehirli hayırsever bir iş insanının ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Nevşehir Merkeze 300 Bin TL ve diğer İlçelere de 100 Bin TL olmak üzere toplam 1 Milyon TL olan bağışı iletti. 

Vali Becel, yapılan bağışın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine iletileceğini belirterek, hayırsever iş insanına ve Dernek Başkanı Kazım Tekin’ e teşekkür etti.

Nevşehir'e 1 Milyon TL Ramazan yardımı

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Konuyla ilgili Sayın Nevşehir Valimiz ve İlçe Kaymakamı arkadaşlarla görüşüldü. Bu meblağ doğrudan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına gidecek. 1000'er TL olarak 1000 ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılacak." dedi.

Nevşehir ve İlçelerinde İhtiyaç sahipleri için 1 Milyon liralık yardım...

Başkan Tekin, "İstanbul'da yaşayan Nevşehirli iş insanı aynı zamanda NEVBİAD yönetim kurulu üyesi hemşehrimiz bugün itibarıyla Nevşehir Valiliği emrine 300 Bin TL., 7 ilçe Kaymakamımız emrine de 100'er bin TL olmak üzere toplam 1 Milyon TL parayı bugün hesaplarına çıkardı. Mübarek Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi olan Nevşehir'deki 1000 vatandaşımıza 1000'er TL olarak dağıtılacak.

Bu dağıtımı Nevşehir Valimizin talimatıyla 7 ilçe kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yapacaklar. Zaten Sosyal Yardımlaşma Vakıflarının Valilik ve Kaymakamlıklar olarak tercih edilmesi de ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin bilgilerinin olması nedeniyle orası tercih edildi." dedi.

İstanbul'da yaşayan Nevşehirli öğrenci ve ihtiyaç sahibi ailelerinde yanında...

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin yaptığı açıklamada, "Bu yardımların tamamını İstanbul'da yaşayan ve "Sağ elin verdiğini sol el görmemeli' düsturuyla adının açıklanmasını istemeyen NEVBİAD üyesi Nevşehirli hayırsever bir iş insanımız karşılıyor. Allah hayırseverimizin hayrını kabul etsin." diye konuştu.

Öte yandan NEVBİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan iş insanı hemşehrimiz aynı zamanda İstanbul'da yaşayan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize özellikle de öğrencilerimize yardımlarına devam ediyor. On bir ayın sultanı Ramazan ayında yardımlaşma geleneğimizin yaşatılması adına çok anlamlı bir işe imza atan değerli hayırseverimize bu önemli yardımı için teşekkür ediyor, bu vesile ile Nevşehirli tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını kutluyoruz."

FİB Haber Merkezi olarak, Ramazan ayında yardımlaşma geleneğimizin yaşatılması adına çok önemli bir hayıra imza atan Nevşehirli hayırsever iş insanımıza yapmış olduğu bu örnek davranışından dolayı tüm halkımız adına teşekkür ediyoruz.