Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber.Com'da Gurbet Postası köşemizin bugünkü konuğu Ankara'da yaşayan Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı Emniyet Müdürü değerli hemşerimiz İsmail Şahin…

FİB Haber Merkezi olarak, Başkent Ankara'da değerli hemşehrimiz Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı Emniyet Müdürü İsmail Şahin'in Gölbaşı'da konuğu olduk.

Şahin, "Cennet vatanımız Türkiye'nin her yeri, dört mevsim boyunca mükemmel güzelliktedir. Her bir şehrin ayrı özelliği ve güzelliği var. İşte bu güzelliklerden Kapadokya'nın başkenti Turizmi, tarımı, kaplıcaları ve herşeyden önce sevginin ve hoşgörünün hakim olduğu vicdanın şehri Nevşehirli olarak ülkemize ve milletimize hizmet etmenin onurunu yaşıyorum" dedi.

FİB Haber merkezi olarak, değerli hemşehrimiz İsmail Şahin'e misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

İsmail ŞAHİN Kimdir?

Anne Gülşehir, Baba Uçhisar'lı olan İsmail Şahin kendisini şu cümlelerle anlatıyor;

"Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktayım. Ülkemizin çeşitli yerlerinde suç ve suçlularla mücadelede görev aldım. Şuan Kriminal Daire Başkanlığında Suçla mücadelede Bilim ve Teknolojinin tüm imkanlarından faydalanmakta ve yeni projeler ile de bu konuda ki kararlılığımızı sürdürmekteyiz. Bu vesile ile FİB Haber vasıtası ile Nevşehirli hemşehrilerimize selam ve sevgilerimi gönderiyorum"

Nevşehirli hemşehrimiz İsmail Şahin'e Nevşehir Gündemin adresi www.fibhaber.com olarak görevinde başarılar diliyoruz...