AK Parti 145. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında düzenlenen toplantıya Nevşehir'den Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Başkanı Ali Kemikkıran da katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, 145. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Nevşehir gündemi ile ilgili bazı sorunları iletti.

Toplantı da söz alan İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir'de patates çiftcisinin sorunları hususunda taleplerini iletti. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiftçimizin elinde kalan tüm patatesleri Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO)'nin alarak, tüm Valilikler tarafından dağıtımı yapılması için talimat verdi.

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan‘ın Başkanlığında gerçekleşen 145. Genişletilmiş İl Başkanları toplantımızın müzakere kısmında şehrimiz adına söz alarak sorunlarımızı tek tek dile getirdik. Patates çiftçimizin sorunları başta olmak üzere bir çok konuda müjdelerle dönüyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Nevşehir halkımız adına teşekkür ediyorum. Şehrimiz için durmaksızın hizmet etmeye devam edeceğiz..." dedi.