Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an Kursu ( Kız Kursu) öğrencilerinden Nevşehirli 11 yaşındaki bir kızımız Aplastik anemi hastalığı tedavisi için kök hücre nakli bekliyor.

Nevşehir Acıgöl İlçesinde yaşayan Küçük kızımızın babası ve İlçe Vaizi Mevlüt Eraslan FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamada; "Değerli Dostlar! Bir kez daha desteğinize ihtiyacımız var! Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde aplastik anemi tedavisi görmekte olan kızım için Kök Hücre nakli gerekmektedir. Şimdiye kadar uygun kök hücre bulunamadı. Başta kızım ve bütün kök hücre nakli bekleyen hastalarımız için, kök hücre bağışçı adayı olmanızı istirham ediyoruz." dedi.

“Kim de bir can kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur.” (Maide, 32)

"Nasıl olsa birileri yapar' demeyin"

Nevşehir-Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise;

Desteklerinizi Bekliyoruz...

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi görmekte olan Nevşehirli öğrencimiz için kök hücre nakli gerekmektedir.  Yapacağınız bağışlar bizim için oldukça önemlidir. 

18-50 yaş arası Kök hücre bağışçı adayı olmak için;

Tarih: 7/4/2021 Çarşamba

Saat: 10.00-16.00

Yer: Okul Acıgöl Ortaokulu

Kızımızın babası Mevlüt Beyin Teli; 0 536 216 90 24

Türkiye geneli: Kızılay Kan Merkezleri

İnşaallah bekliyoruz.

Unutmayın! 18-50 yaş arasındaki her birey, kök hücre bağışında bulunabiliyor. Bunun için, sadece üç tüp kan vermek yeterli. Yapılan her bağış, bu küçük kız kardeşimiz gibi çare bekleyen çocuklara umut oluyor.

Nevşehirli minik yavrumuz İller arası Kuran okuma ikincisi olmuştu...