Geçtiğimiz haftalarda, Bursa’da Genç İHH tarafından düzenlenen teknoloji kampına giderken vefat eden Nevşehirli uçak mühendisi Tarık Kesekçi ve 3 genç arkadaşları, tüm Türkiye’yi yasa boğdu: Gençler, hiç tanınmadıkları insanlar tarafından dualarla, gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı.

Giyabi cenaze namazları, Nevşehir'le birlikte sadece Anadolu’nun dört bir yanında değil, tüm dünyada kılındı. Genç yaşlarında, iyilik yolunda, ulvi bir hedef uğruna vefat etmeleri, herkeste bir sorgulamaya neden oldu.

“O Benim Dava Arkadaşımdı” | “Ne yapıyorum ben?”

Annesi Beyhan Kesekçi, Nevşehirli uçak mühendisi oğlu Tarık Kesekçi’yi anlatmak için İHH Youtube Kanalı’na konuk oldu. Bu haftaki İyilik Hikayemizde, “İdeal bir anne - evlat ilişkisi nasıl olmalı?” sorusuna ve çok daha fazlasına cevap bulacaksınız. “Mazlum Coğrafyaların İyilik Mühendisi”, Baykar Takım Lideri Tarık Kesekçi’nin hikayesi yayında!

Anne Beyhan Kesekçi; ❝“Ne acelen var oğlum?” derdim. “Yaşıtların anacığının dizinin dibinde oturuyor. Sen hep dışarıdasın…” Gerçekten hayatı kısaymış. Onu biliyormuş gibi içini doldurmaya çalışmış.❞

Kaynak: Bilal Gündoğdu /  İHH İnsani Yardım Vakfı