Bolu Dağı'nda seyir halindeki briket yüklü tırın, başka tıra arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada Nevşehirli Tır şoförü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünden sabah saatlerinde yola çıkan Turgay Özhan (30) idaresindeki 50 AAF 232 plakalı briket yüklü Tır, henüz bilinmeyen bir sebeple sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, önünde seyreden 41 plakalı kum yüklü tıra arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan tırlar, Yunus E. idaresindeki otomobile çarptı.

Kazada Nevşehirli Tır şoförü Turgay Özhan (30) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan babası Resul Özhan (55) ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Babası Resul Özhan tedavi sonrası taburcu edildi.

Feci kazada Nevşehirli Tır şoförü Turgay Özhan'ın ölüm haberi başta ailesi, sevenleri ve Karacaören köyünü yasa boğdu.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.