NTSO ve GTİ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile Genç Nevşehirliler Derneği Yönetimi tarafından Ankara'da yaşayan Nevşehirliler onuruna yemek programı düzenlendi.

NTSO ve GTİ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız  ve Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca’nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler sosyal tesislerinde gerçekleştirilen programa Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir CHP Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner, NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Ankara'da yaşayan iş adamları ve bürokratlar katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Ankara Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca, Derneklerinin Ankara'da birlik, beraberlik ve dayanışma göstermek için kurulduğunu, kuruluş amaçlarının içerisinde Ankara'da yaşayan Nevşehirli; kamu ve özel sektörde çalışan genç hemşerileri bir araya getirerek, Nevşehir kültürünü ve dayanışmasını oluşturmak, aralarında hiçbir ayrım gözetmeksizin hepsiyle bir arada olmak için oluşturulduğunu ifade ederek dernek olarak yapılan diğer faaliyetler hakkında bilgiler vererek ev sahipliği yapan Başkan Arif Parmaksız’a teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Başkan Parmaksız konuşmasında; “Takriben  3, 4 ay önce Ankara Genç Nevşehirliler Derneği müteşebbis heyeti olarak bana geldiklerinde 30 yıl öncesine gittim. Bu güne kadar Ankara’da dernekleşme anlamında eksikliklerimiz oldu. Bir çok kez arkadaşlar dernek açtı ve kapattı. Şimdi daha iyi bir ekiple yola çıkıldığını görüyorum. Ben de bu yolda yanınızdayım.” Dedi.

Konuşmasında Sınır Kapıları Modernizasyonu hakkında da bilgi veren Parmaksız,
Ankara Genç Nevşehirliler Derneği’nin kuruluşundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu birliktelik beni mutlu etti. Davetimize icabet ettiğiniz için Ankara Genç Nevşehirliler Derneği ve şahsım adına çok teşekkür ederim”  dedi.

Başkan Parmaksız’ın ardından söz alan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ise, Misafirperverliğinden dolayı Arif Parmaksız’a teşekkür etti ve Nevşehir’in son dönemde pozitif ve yapıcı bir birliktelik yakaladığını ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. “Şehri idare eden bürokratlar, siyasetçiler ve sivil toplum örgütleri arasında böyle pozitif bir ortam varsa bu şehrimiz için çok büyük bir kazanç.” diyen Arı, Nevşehir’in menfaati olan her şeyde siyaseti ve fikir ayrılıklarını bırakıp hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

Nevşehir CHP Milletvekili Faruk Sarıaslan, “Bizi bu günde birleştiren Genç Nevşehirli arkadaşlarımıza ev sahipliği yapan değerli Arif Parmaksıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Nevşehir AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe, “Biz Nevşehirliyiz hep birlikteyiz. İnşallah bunu varolduğumuz sürece, Ankara’da görev aldığımız sürece bu konuyu daha ileriye götürmek için mücadele edicez. Bizi bu gün bir araya gelmemize vesile olan Ziya kardeşimize ve ev sahipliği yapıp fedakarlık eden Arif Parmaksız abimize hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Bu ortamda bulunmaktan çok mutlu ve bahtiyarız. Çok güzel konuşmalar yapıldı bize düşende bu kardeşliği, birlikteliği ve gücü tesis etmek için elimizden geleni yapmak ve bunun içinde her zaman hazırız.” dedi.

Büyük Nevsehirliler buluşmasına ev sahipliği yapan Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız'a ve bu organizasyonu gerçekleştiren Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca'ya teşekkürler.

Nevşehirliler Ankara'da Buluşuyor Toplantısını İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...