Ortahisar Belediyesi, hukuk mücadelesini kazanarak,1182,05m² büyüklüğündeki arsa ve üzerindeki eski Belediye Binası ile 32129,88 m² büyüklüğündeki eski Paris Kamping yeniden alındı. 

Başkan Ateş: "Hayırlı olsun ORTAHİSAR"
 

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamasında; "Ortahisarımıza ve hemşerilerimize seçimden önce verdiğimiz en önemli sözlerden birini daha tutmanın gururunu yaşıyoruz.

Eski Paris Motel ve Eski Belediye Binamızı geri almak için başlattığımız hukuk mücadelemiz sonuçlandı. Ürgüp Asliye Hukuk Mahkemesi'nin vermiş olduğu karar, önce Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi 1.Hukuk Dairesi tarafından, son olarakta Yargıtay 7.Hukuk Dairesi tarafından onaylanarak kesinleşti ve davalı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin itirazları reddedildi. 

Bugünkü toplam değerleri yaklaşık 100 milyon TL olan; 1182,05m² büyüklüğündeki arsa ve üzerindeki eski Belediye Binası ile 32129,88 m² büyüklüğündeki eski Paris Kamping, Ortahisar Belediyesi adına geri alındı. 
 

Hikaye çok uzun, halkımız da zaten herşeyi biliyor. O yüzden fazla söze gerek yok. Ne demiştik, biz boş laflara değil icraata bakıyoruz. Tapularımız Ortahisarımıza ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun." ifadelerinde bulundu.