AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün destek ve girişimleriyle Nevşehir GÖRBİR derneğinin geleneksel olarak düzenlediği “Engelsiz Yaz Kampı” Kuşadası'nda sona erdi.

Nevşehir GÖRBİR üyesi her yaş grubundan 30 engelli, Kuşadası’nda aileleriyle birlikte dolu dolu bir tatil geçirdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün destekleri doğrultusunda Kuşadası’nda farklı yaş gruplarındaki 43 engelli, aileleriyle birlikte tatil yaptı. Gençlik ve Spor Bakanlığına ait, engelli misafirlerin kullanımına uygun, denize sıfır, mavi bayraklı 5 yıldızlı otelde 08-13 Ekim arasında gerçekleştirilen kampta engelliler dolu dolu bir tatil geçirdi. Engelli vatandaşlara tatilleri boyunca tesislerde görevli sağlık, can kurtaran, engelliler komisyonu yetkilileri de eşlik etti.

GÖRBİR Dernek Başkanı Erol Mutlu yaptığı açıklamasında; "AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e şahsım derneğim üyelerimiz ve aileleri adına çok teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Aynı şekilde bizim ulaşımımızı sağlayan Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sayın Kamil Duru'ya da teşekkür ederim." dedi.

GÖRBİR Dernek Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran'da; "Kuşadası’ndaki Davutlar Efeler Gençlik Kampı’nda gerçekleşen tatilimizde gerek engelli kardeşlerimiz gerekse aileleri adına çok güzel bir tatil geçirdik. Bu imkanı sağlayan değerli AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun." dedi.

Kuşadası’nda doyasıya eğlendiler
Nevşehir GÖRBİR  derneği tarafından bu sene 4’üncü kez düzenlenen “Engelsiz Yaz Kampı” kapsamında beş gün boyunca engelli bireyler ve aileleri tarihi ve turistik geziler, konserler, şenlikler, spor organizasyonları ve seminerlerle dolu dolu bir tatil geçirdi. Tesisteki yer alan animatörlerin hazırladıkları eğlence, dans ve müzik gösterileriyle, spor etkinliklerinde bir araya gelen çocuklar ve aileleri, unutulmayacak anlar yaşadı. Kampa katılanlar son dönemlerin en çok ziyaret edilen turistlik yerlerinden biri olan Şirince Köyü’nü de gezdi. Doğası ve kendine özgü tarihi mimarisiyle ünlü köyde engelliler ve aileleri alışveriş yaptı, hatıra fotoğrafı çekildi.

“Bizim için inanılmaz bir fırsattı”

5 gün boyunca unutmayacak bir tatil yapan engelliler ve aileleri, güzel hatıralarla kamptan ayrıldı.

Daha önce Nevşehir'de görevli iken Kuşadası Emniyet'ine tayini çıkan Polis Memuru İlker Zeray'ın yakından ilgilendiği Nevşehir GÖRBİR üyesi aileleriyle birlikte toplam 43 kişi unutulmaz bir tatil yaşadılar.

ÖZEL insanlardan Milletvekili Açıkgöz'e ÖZEL teşekkür...

Kampa katılan Nevşehirli bir aile, “Bol bol suya girdik yüzdük. Havuzda fizik hareketleri yaptık. Bizim için inanılmaz bir fırsattı. Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'e çok teşekkür ederiz. Hasta sahibi aileler için gerçekten bize verilebilecek en güzel hediye. Zaten imkanımız yok ,bizim buralara gelme şansımız hiç yok” diye konuşurken, engelli genç ise “Çok iyiydi tatil, havuzda yüzdüm” şeklinde konuştu.

Engelli kızıyla birlikte tatile gelen bir vatandaşımız; "Burada çocuğunun adeta yeniden dünyaya gelmiş gibi mutlu olduğunu ifade ederek; "Evde doğru düzgün dışarı bile çıkamıyordu. Sanki burada bir yıllık enerjisini topladı. Yüzüne renk geldi. Herşey çok güzel, çocuklarımızın mutlu olmasını sağlayan ve özel çocuklarımıza bu imkanı sağlayan AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah kendisinden razı olsun. " dedi.

Bir başka engelli yakını da ilk defa böyle bir tatile geldiklerini söyleyerek,“Böyle bir kampı, tatili herkes yapamaz bizler için çok güzel bir tatil oldu. Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz beylerden gerek engelli bireylere gerekse biz engelli ailelerine sunduğu bu güzel imkan için teşekkür ederiz” diye konuştu.