Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kapadokya/Ürgüp Balon Festivali etkinliklerinin üçüncü gün akşamında, sanatçı İkilem ve Ünlü rap sanatçısı Sefo sahne aldı.

Başta Ürgüplüler olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen on binin üzerinde kişiyi buluşturan 3. Kapadokya/Ürgüp Balon Festivali renkli görüntülere sahne olurken, alanı dolduran kalabalık, hep bir ağızdan Sefo'nun seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

Ürgüp Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği 3. Kapadokya/Ürgüp Balon Festivalinde Ürgüp tarihi bir güne şahitlik etti. Ünlü Rapçi Sefo’nun sahne aldığı konser için on binlerce genç Ürgüp'e akın etti.

Sefo ve hayranları grubun sevilen parçalarını hep bir ağızdan söyleyerek temposu bir dakika bile düşmeyen konsere imza attı.

Ürgüp Belediyesi, üçüncüsünü düzenlediği festivalde Ürgüp ve Kapadokya tarihinin bugüne kadar gördüğü en yoğun katılımlı konser etkinliğini gerçekleştirerek bir rekora da imza attı.

Konser arasında sanatçı Sefo'ya Ürgüp ve günün anısına Dünyanın en iyi sıcak hava balonu merkezi olan Kapadokya'ya özgü balon maketi hediye etti.
 

Balloon Fest Ürgüp 2022 rekora uçtu"

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk sosyal medya hesabından festivalin 3. gününe; "100 bin üzerinde efsane bir kalabalık ile birlikte önce ikilem ardından Sefo ve keyifli bir Ürgüp akşamı" notu düştü...

Türkiye'nin en havalı festivalinde sanatçı Sefo'yu buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Ürgüp ilçemiz bu akşam yine bir başka güzel. Festivale katılmak için bugün akşam Ürgüp ilçemiz yönüne 20 km'lik bir trafik yoğunluğu oluşmuş. Festivalimize büyük ilgi gösteren başta Ürgüplü hemşehrilerimiz olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Biz asli Belediye görevlerimizin yanında Türkiye’nin en havalı ve en iddialı festivalini yapmaya kararlıyız dedik ve bunu çok şükür başardığımızı görüyoruz. Görüyoruz ki burada muhteşem bir ambians var. Biz birlikte çok güçlüyüz. Bugün bunu hep beraber gösterdik. Tüm Ürgüp ayakta ve festivale sahip çıktı. Ürgüp'e değer, ne yapsak az. Masalkent Ürgüp'ümüzü daha da ileri götürme adına ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

Sanatçı Sefo'da, Festival daveti için Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'e teşekkür etti.