Pop müziğin sevilen sanatçısı Soner Arıca, 'Seninle Öğrendim' adını verdiği yeni albümünü 8 Nisan'da dinleyicilerle buluşturdu.

Ünlü Sanatçı Soner Arıca; "Kapadokya'da bir klibim olması en büyük hayallerimden biriydi, En doğru zamanda 'Seninle Öğrendim' şarkısının iki versiyonuna iki farklı kliple gerçekleşti hayalim... Her iki klibi de çoookkkk seviyorum, Katkısı olan herkese sonsuz teşekkür ederim... Çok mutluyum, iyi kalpleri ve emekleriyle yanımda olan insanların varlığına şükrediyorum... İyi ki...." dedi.

Pop müziğin sevilen sanatçısı Soner Arıca söz ve müziği kendine ait olan "Seninle Öğrendim" isimli yepyeni single çalışması ile müzikseverlerle buluştu. Arıca Müzik etiketiyle iki versiyon olarak sunulan "Seninle Öğrendim" şarkısının orijinal versiyonun düzenlemesinde Miraç Kutlu'nun, epik versiyonunun düzenlemesinde ise GeCeden'in imzası var.

Soner Arıca, "Seninle Öğrendim" isimli yeni şarkısının iki versiyonuna, iki farklı video klip çekti. Klipler; Arya Beren Yıldırım'ın sanat yönetmenliğinde, Anizabet'in görüntü yönetmenliğinde, Burak Yıldırım ve Soner Arıca'nın yönetmenliğinde Kapadokya'da çekildi.

Sanatçıyı video kliplerinde; Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'in Aşk Vadisi, Kızıl Çukur, Kılıçlar Vadisi, Güllü Dere, Ürgüp, Göreme, Avanos, Çavuşin, Saklı Kanyon, Dostluk Anıtları, Kolonlu Kilise gibi yerlerinin muhteşem atmosferinde izliyoruz.

"Seninle Öğrendim"in orijinal versiyonunun video klibinde Giray Sepin imzalı yeşil bir pardösü, Tornado Deri'nin klibe özel tasarladığı yelek ve Emino Tillo kreasyonundan bir çizme ile kamera karşısına geçen Soner Arıca, single'ın epik versiyonunun video klibinde ise, şarkının bu düzenlemesinin duygusuyla tamamen örtüşen, Emino Tillo'nun antika koleksiyonundan 100 yıllık bir derviş hırkası giydi.

Soner Arıca'yı "Seninle Öğrendim" projesinin kapak ve imaj fotoğrafları için Kapadokya'nın ünlü fotoğrafçısı Avanoslu Burak Yıldırım fotoğrafladı.

İşte Soner Arıca'nın “Seninle Öğrendim” albümümün basın yansımaları…