‘Derma Center Güzellik merkezininin 10. yıl kutlaması için ilimiz Nevşehir'e gelen Eski ünlü Manken, şarkıcı ve oyuncu Tuğba Özay, 2023 Genel seçimlerinde Milletvekili adayı olacağını açıkladı.

Derma Center'in özel davetlisi olarak ilimize gelen Ünlü Manken ve oyuncu Tuğba Özay, Güzellik Merkezi girişinde "Geleceğin Milletvekili Sizsiniz" pankartlarlarıyla karşılandı.

FİB Haber Merkezi muhabiri İbrahim Uysal'ın siyasete girmeyi düşünüyormusunuz? sorusuna cevap veren Tuğba Özay; "2015 yılında bir siyasi deneyimim olmuştu. CHP'den İstanbul 1. Bölge'den milletvekilli aday adayı olmuştum. Hala hazırda hangi siyasi partiden aday olacağımı sorarsanız benim gönlümde yatan bir alsan var ama başka siyasi partilerdende teklifler alıyorum. Şuan bu konuda bir açıklama yapmam uygun olamaz. Hayırlısı olsun. Ama 2023 Genel seçimlerinde Milletvekili adayı olacağımı söyleyebilirim. Çok daha hazırlıklı çok daha deneyimli bir şekilde gençler ve kadınlarla güçlü bir ekiple 2023 seçimlerinde sahada olacağım" dedi.

Tuğba Özay konuşmasının devamında; "Ben bu bölgeye sürekli geliyorum. Herkesin bu bölgeye gelmesi görmesi vekeşfetmesi için davet ediyorum. Nevşehir çok güzel bir yer. Kapadokya Ürgüp'ü ,Göreme'si ile çok özel bir coğrafya.... Benim amcam da burada yatırım yapmış bir turizmci. Pacha Tours'un sahibi Mümtaz Teker turizm adına bu bölgeye hizmet veren bir kişi. İçinde yaşayan isnalarımız bu coğrafyanın umarım değerini biliyorlardır. Her gittiğim yerde sevgi seliyle karşılanıyorum. Para kazanmak kolay ama insan kazanmak zor. Ben Nevşehir'de şunu anladım. Ben Nevşehirlilerin sevgisinide kazanmışım. Her zaman bu sevgiye  layık olmaya çalışacağım" dedi.

Ünlü Manken Tuğba Özay Kapadokya'yı gezdi...

Ünlü Manken ve oyuncu Tuğba Özay, Kapadokya Bölgesini gezdi. Kapadokya'ya hayran kaldığını söyleyen Tuğba Özay, gördüğü Peribacaları ve Uçhisar kalesi manzarası karşısında çok etkilendiğini belirtti. 

Uçhisar Güvercinlik vadisinde dilek ağacına dilek dileyen ünlü Manken ve oyuncu Tuğba Özay, Uchisar güvercinlik vadisi turizimci esnaflarından Salih Kıyga'dan bölge hakkında bilgi aldı.   

Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çeken Özay, daha sonra dinlenmek üzere konakladığı otele geçti.