Nevşehir proğramı kapsamında dün akşam ilimize gelen Bakan Karaismailoğlu, sabah 06:00'da Balon uçuşuyla başladığı Nevşehir proğramını sırasıyla, Nevşehir-Ürgüp Yolu Şantiyesi Ziyareti, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları İle toplantı, Valilik , Nevşehir Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı Ziyareti, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı Ziyareti, Kapadokya Havalimanı Cami Açılış Töreni ve Esnaf Ziyareti ile tamamladı.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu; "Nevşehir-Ürgüp-Kayseri Yolu'nda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor! Projemizin hizmete girmesiyle, ülkemizin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya’ya ulaşım daha hızlı, emniyetli ve konforlu bir şekilde sağlanacak."

"Ülkemizin her şehrinde olduğu gibi Nevşehir'i de her bakımdan eksiksiz bir kent haline getirmek, halkımızın refahını artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam!"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamasıyla Nevşehir’e yapılacak hizmetleri tek tek sıraladı.

1. Kapadokya Havalimanı terminal binası yenilenecek. 
2. Nevşehir Çevre yolu projesi tamamlanarak yapım için yatırım planına alınacak. 
3. Nevşehir - Aksaray yolu ilk etapta Acıgöl çıkışına kadar bu yıl bitirilecek. 
4. Nevşehir merkez trafik akışının düzenlenmesi ve rahatlatılması için Nevşehir Belediyemiz ile birlikte çalışacağız.  
5. Nevşehir - Ürgüp - Kayseri yolunun Nevşehir il sınırları içinde kalan kısmı yapılacak. 
6. Çeşitli İlçe ve belde yollarımızda yeni yapım ve iyileştirme çalışmaları yapılacak.

Açıkgöz, Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'na teşekkür etti.

Nevşehir'in ulaşımla ilgili ihtiyaç ve taleplerini aktaran AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere sevdamız Nevşehir'imize teşrif eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn Adil Karaismailoğlu ve hazirunumuzla ilimizde devam eden ulaştırma ve altyapı projeleri ile planan çalışmaları değerlendirdik. Sevdamız Nevşehir için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn Adil Karaismailoğlu Nevşehir’imize yapılacak hizmetleri sıraladı:

Nevşehir-Aksaray yolunun ilk 15 km’si bu yıl,tamamı 2023’te bitirilecek, Çevreyolu uygulamasının yapımı, Kapadokya Havalimanı terminal binası yapımı, Yeni terminal yapımı Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun."

Sn Bakanımıza Nevşehir’imize destekleri ve emekleri için de teşekkür ediyoruz....

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn Adil Karaismailoğlu Nevşehir’imize yapılacak hizmetleri sıraladı. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Sn Bakanımıza da Sevdamız Nevşehir’imize destekleri ve emekleri için teşekkür ediyoruz." dedi.

Açıkgöz; “Nevşehir ve AK Parti Nevşehir ailesi Cumhurbaşkanımızın her daim yanındadır.”

Genel seçimler öncesi Nevşehir'in hazır olduğunu ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. 2023’e giderken büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasından asla taviz vermeyeceğiz. Nevşehir, Reis’in yanında dimdik durmaya devam edecektir."