Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Merkez 15 Temmuz Mahallesinde Anaokulu yapımına ilişkin; Nevşehir Valiliği, Nevşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bağışçı Mesut Çetin ile İl protokolü imzaladı.

Valilik Makamında gerçekleştirilen protokole; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Tekin, NEVBİAD üyesi ve Nevşehirli iş insanı Bağışçı Mesut Çetin, Royal Cert Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Namlı, Emniyet Müdürlüğü Polis Okulundan Gaffar Demir, JMK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Vejini Büyük, REM Yapı Şirket Sahibi Yaşar Köybaşı, Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir katıldı.

Vali Aktaş; 15 Temmuz Mahallesinde mülkiyeti Nevşehir Belediyesine ait olan ve yapılması planlanan 5 derslikli Anaokulunun yapımına nakdi yardım bağışlayarak katkı sağlayan Hayırsever Mesut Çetin’e, arsa bağışında bulunan Nevşehir Belediyesine ve protokolde emeği geçenlere teşekkür ederek, Anaokulunun hayırlı olması temennisinde bulundu. Valilik makamında gerçekleşen imza töreninde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Anaokuluna “Mesut Çetin Anaokulu” ismi verileceğini belirtti.

Nevşehirli Hayırsever iş insanı Mesut Çetin’i tebrik eden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Bu bağıştan son derece mutlu oldugunu ifade ederek, Nevşehir'e katkı sağlayacak tüm projelerde arsa dahil tüm desteği vereceğini ifade etti...

Başkan Arı; "Değerli hemşehrimizin memleketine yapacağı Anaokulumuz çok özel ve kıymetli bir hayır. Başta hayırseverimiz Mesut Çetin olmak üzere yine bu güzel hayra vesile olan Nevşehirli değerli hemşehrimiz Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Tekin beye teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin” dedi.

Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Tekin ise bu ülke için yapılacak en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyledi.  Çocuklarımıza kaliteli eğitim imkanları sağladığımız sürece dünya sahnesinde söz sahibi olacak ve değer göreceğiz." dedi.

Tekin, desteği için NEVBİAD üyemiz kıymetli hayırseverimiz Mesut Çetin'e teşekkür ediyorum. Bu güzel bağışın hayır yapma niyetinde olanların da moral ve motivasyonlarını arttırmaya vesile olsun" diye konuştu.

Hayırsever Mesut Çetin ise hayırlı bir işe vesile olan Vali Aktaş’a da teşekkür etti.

Konuşmaların ardından hazırlanan Anaokulu Protokolü Valilik makamında imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında, yapılacak anaokuluna Mesut Çetin’un isminin verileceği ifade edildi.

Tören, Anaokulu yapımı protokolüne imzaların atılması ile son buldu.