28 Şubat Pazar günü meydana gelen olayda Nevşehir Cevher Dudayev Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi'nde çalıştığı inşaatın 10. katından düşen 22 yaşındaki işçi yaralı olarak Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Nevşehir'de 10'uncu kattan düşen genç işçi hayata tutundu...

Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan inşaat işçisi 22 yaşındaki Hakan Bulut, 22 gün süren tedavisi sonrası taburcu oldu...

Olay anını FİB Haber Merkezine anlatan Hakan Bulut, "Ben Nevşehir'in Balcin köyündenim. O gün aşırı bir rüzgar vardı bende inşaatın 10. katında çalışıyordum. Rüzgarın etkisi ile  dengemi kaybederek bir anda kendimi 10.cu kattan inşaat enkazlarının üzerinde aşağıda yerde buldum. Bilincim açıktı, iş arkadaşlarım hepsi yanıma geldiler. Sonra hastaneye kaldırıldım. Dalağım alındı, bacağıma platin takıldı, dişlerim kırıldı, herşeye rağmen hayattayım ve çok şükür mucizevi bir kurtuluş oldu benim için. Yaklaşık olarak 22 gün süren tedavi sürecinin ardından 3 günlüğüne evime taburcu olarak gönderildim. Şuan evimde istirahat ediyorum. 3 gün sonra tekrar hastaneye giderek fizik tedavim başlayacak." dedi.

Nevşehir'de mucizenin adı oldu: 10'uncu kattan düşen genç işçi hayata tutundu...

Nevşehir'de mucize kurtuluşun adı olan genç inşaat işçisi Hakan Bulut sözlerinin sonunda; " Bu zor süreçte beni hiç yalnız bırakmayan başta, Gürbüz Dinç başkanıma, Nevşehir Devlet  Hastanesi Doktorları ve tüm çalışanlarına ayrıca tüm iş arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Yaşanan bu hadise bizlere "Allah isterse bir kulun işini, mermere geçirir dişini; istemezse işini, muhallebi yerken kırar dişini" sözünü hatırlattı.

FİB Haber Merkezi olarak bizde genç işçimize geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyor, Allah'tan acil şifalar diliyoruz.