Hollywood Starı Al Pacino, Kral Herod'u canlandırdığı Salome'yi Kapadokya'da oynamak istediğini Buket Aydın'ın sunduğu Kanal D Ana Haber'de Skylife ABD editörü Barbaros Tapan'a açıkladı.

Evet O Tüm zamanların en iyi aktörlerinden biri. O, “Baba” serisiyle adını yazdırmış, “Yaralı Yüz” ve “Carlito’nun Yolu” filmleriyle dünyanın dört bir köşesinde milyonlarca hayranına ulaşmış biri. İşte Oscar ve Altın Küre ödüllü Al Pacino, Skylife ABD editörü Barbaros Tapan özel röportaj verdi.

AL PACINO 'nun Kapadokya heyecanı...

Tartışmasız Hollywood'un baş aktörlerinden biri olan Oscar ve Altın Küre ödüllü Al Pacino, Kapadokya'da tiyatro oynayabileceğinin sinyalini verdi..

Barbaros Tapan'ın Kapadokya daveti...

Kendisi ile özleşen tiyatro oyununu Kapadokya'da oynama daveti ise ünlü sanatçıyı çok heyecanlandırdı...

Barbaros Tapan: - Yıllardır oynadığınız dünyaca ünlü oyununuz Salome'nin hikayesi Kapadokya da geçiyor.  Sizi Kapadokya ya hikaye'nin doğduğu yere davet etsek oynamanız için....

Kapadokya'da oynamak Başka Olur...

Al Pacino: - Aman Allah'ım müthiş bir davet. Harika harika çok isterim günün birinde Kapadokya da oynamayı... Oyunu birkaç farklı ülkede oynadım ama Kapadokya'ya gitmek orada oynamak bambaşka bir şey lütfen bu konu hakkında konuşalım bütün bilgileri yaz benim için müthiş olur röportajdan sonra konuşalım bu konuyu...

İşte Kapadokya daveti ile heyecanlanan Dünyaca ünlü sanatçı AL PACINO 'nun o röpotajını izlemek için TIKLAYINIZ!

Bu özel röportajın ardından Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Bize de ünlü aktörü Kapadokya'da ağırlamak düşer. Üstümüze ne görev verilirse yapmaya hazırız " dedi.

Al Pacino: Aman Allahım müthiş bir davet. Harika harika çok isterim günün birinde Kapadokya'da oynamayı...

Al Pacino Kapadokya'da tiyatro oynayabileceğinin sinyalini verdi...