Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında; "Geçen hafta şehrimize gelerek yeni projelerimize destek olacağını açıklayan sayın bakanımız Murat Kurum ile planladığımız projeleri ilgili genel müdürleriyle görüşmek, işlerimizi hızlandırmak ve şehrimize yeni bir dönemin müjdesini verecek olan projeleri hayata geçirmek üzere Salı ve Çarşamba gününü temaslarda bulunmak üzere Ankara’da olacak şekilde ayarlamıştım.

Kaybedecek tek bir günümüz bile yok.  

Kıymetli hemşehrilerim, sizlerin de bildiği üzere bugün memleketimiz uzun zamandır beklediğimiz rahmet  ile buluştu ve ben sahada çalışan ekip arkadaşlarımın yanında bulunamadım. Yağışın başladığı ilk andan itibaren yardımcılarımla sürekli irtibat kurarak, durum hakkında bilgi aldım.  Ekiplerimizin çalışmalarını takip ettim ve etmeye devam ediyorum. 

Sizler için mücadele eden çalışma arkadaşlarıma, yanımızda duran, destek olan teşkilatlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

Bulunduğumuz makamın mazeret değil, çözüm üretme makamı olduğu bilinciyle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Halkı aldatanlara memleketimi yedirtmem...

Bizim davamız hak davası, şahısların üzerine kurulan bir dava değil. Kimse kerameti kendinde sanmasın. Bu kadim şehir ve bu şehrin tüm insanları hak davanın yanındadır. 

Hiç kimsenin doğduğum, büyüdüğüm memleketime zarar vermesine izin vermeyeceğim. Azimle, kararlılıkla, emin adımlarla yol yürümeye devam edip, yalancılara, riyakarlara, yapıyormuş gibi görünenlere, halkı aldatanlara memleketimi yedirtmem. Biz buradayız, şehrimiz için, vatanımız için, davamız için canla başla çalışacağız.  Saygı, sevgi ve selamlarımla." dedi.