İsmailağa cemaatinin "ekran yüzü" olan ve “Cübbeli Ahmet" diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Seyyid Muhammed Maliki Hz. lerinin Türkiye vekili Mustafa Efendiyi Nevşehir'deki hanelerinde ziyaret etti.

Cübbeli Ahmet Hocaefendi daha sonra, Çavuşoğlu galeri arka sokağında bulunan Fatih Sultan Mehmet derneğini de ziyaret ederek Recep Hoca efendi’den Nevşehir de ki faaliyetler hakkında bilgi aldı ve kuran kursu talebelerine nasihatlarda bulundu.

Nevşehir Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonuna binen 'Cübbeli Ahmet Hoca' daha sonra Nisan ayında geçirdiği elim trafik kazasında hayatını kaybeden Kazakistan Nevşehir Fahri Konsolosu Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer'inde mezarını ziyaret ederek dua etti.

Çağrı-Der İnsanı Yardım Derneği'nin Kayseri'deki açılışına katılmak üzere  ailesi ile birlikte Nevşehir'e geldiği bildirilen 'Cübbeli Ahmet Hoca' nın açılış sonrası Hava yoluyla bugün tekrar İstanbul'a döneceği ifade edildi.

Cübbeli Ahmet Hocaefendi Kayseri’de Mahmud Efendi Hazretleri’nin Hocasının İsmiyle Müsemmâ Olan Tesbihçizâde Hacı Ahmet Efendi Külliyesi’ni Ziyâret Etti. Cübbeli Ahmet Hocaefendi Kayseri’de Mahmud Efendi Hazretleri’nin hocasının ismiyle müsemmâ olan Tesbihçizâde Hacı Ahmet Efendi Külliyesi’ni ziyâret etti ve Mahmud Efendi Hazretleri’nin Kayseri vekili olan İsmail Kahraman Hocaefendi’nin yetiştirdiği talebelere kısa bir ilme teşvik konuşması yaptı.