Kapadokya Aktiviteleri arasına At Turları, Deve turları, Jeep Safari, Balon, Yamaç Paraşütü uçuşları, klasik araba, Atv Turları derken şimdi yeni bir aktivite daha bölge turizminin hizmetine girdi.

Twizy araçlarıyla Kapadokya'yı yeniden keşfetmeye hazır mısınız?  Twizy Tur Ailesi, İstanbul'dan sonra şimdide Kapadokya'da da hizmetinizde. Şehrin en eğlenceli aktivitesi olan Twizy Tur ile Kapadokya'nın gün doğumu ve gün batımı rotalarına renk katıp, eğlenmeye hazır mısınız ?

O zaman haydi Kapadokya'yı Twizy Araçlarla Yeniden Keşfet...

Tur Hakkında; Turlarımızda önde klavuz araç katılımcılara yol boyu rehberli̇k ederken katılımcılar da kendi̇leri̇ne tahsi̇s edi̇len Twi̇zy araçlarımız i̇le Kapadokya rotamızda i̇lerlemektedi̇r. Katılımcılar Twi̇zy araçları sürerken hem aracı deneyi̇mleme fırsatı bulacaklar hem de rotamız boyunca herhangi̇ bi̇r sorun anında rehber aracımızdan destek alabi̇leceklerdi̇r. Turumuzda her katılımcımız kendi̇ne özel Twi̇zy i̇le gezerken hem bi̇reysel olarak eğlenebi̇lmekte hem de konvoy i̇çi̇ndeki̇ eğlenceyi̇ paylaşa bi̇lmektedi̇r. Tur boyunca bi̇rbi̇ri̇nden güzel fotoğraflar çekebi̇leceği̇mi̇z mola noktalarımız da mevcuttur.

Twizy Tur Kapadokya

₺250,00

Kapadokya Turları Başladı!
Kısa Tur, ️Saat 12:00-13:00 bir saatlik tur 250 TL,
Gün Batımı Turu, saat 16:00-18:00 arası iki saatlik tur 400 TL.
Twizy Balon Turu saat 07:00 -09:00 iki saatlik tur 400 TL’dir.
(sabah turuna katılmak için bize ulaşmanızı rica ederiz.)

Hafta içi ve Hafta Sonu hizmet vermekteyiz.
Araçlarımız 2 Kişiliktir. Fiyatlarımız sabittir.
Rezevervasyon İçin : +90 552 509 22 52