Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehirli SMA hastası Yusuf Eren bebeğe destek olmak için bir günlüğüne taksi şoförlüğü yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Türkiye’deki SMA hastası çocukların sorunlarına dikkat çekmek ve Nevşehirli SMA hastası Yusuf Eren Gostak’a destek olmak için, direksiyon başına geçtiği taksi ile 13.00-15.00 saatleri arasında Borsa Kavşağı PTT Merkez Şube Yanında bulunan Ses Taksi’den şehir turuna çıktı.

Başkan Savran'ın kullandığı taksiyle yolculuk eden vatandaşlar Yusuf Eren için böyle bir farkındalık projesine imza atttığı için kendilerine teşekkür ederek, tüm vatandaşlarımızdan bu kampanyaya destek olması çağrısında bulundular.

Başkan Savran’ın şoförlüğünü yaptığı taksi ile iki saat içerisinde aracına aldığı 7 müşterisinden topladığı 110 Bin TL. geliri Yusuf Eren için Nevşehir Valiliği onaylı başlatılan yardım kampanyasına bağışlandı.

Şu anda Nevşehir Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde yatan Eren için, tüm hayırsever Nevşehirlileri desteğe davet eden Savran, “Nevşehirli evladımız Yusuf Eren kendisinden önce bu hastalığa yakalandıktan sonra yeniden sağlığına kavuşan tüm çocuklarımız gibi bu tedaviyi görmeyi hak ediyor. İhtiyacı olana her zaman yardım elini uzatan, güzel şehrimin iyi kalpli insanları; minik bir hayata umut olmak bizlerin elinde. SMA hastası Yusuf Eren bebek hayata tutunabilmek için desteklerinizi bekliyor. Gelin hep birlikte Yusuf Eren’in kahramanı ve şifası biz olalım.” dedi.

Başkan Savran, Yusuf Eren için önümüzdeki günlerde şehrimizin ileri gelenleri ile bir araya gelecekleri bir organizasyon yapacaklarını açıkladı.