Misli.Com 3. Lig'in son haftasında Gazi stadında oynanan kritik maçta Nevşehir Belediyespor, Çankaya Futbol Kulübüne 2-1 mağlup olmasına rağmen ilk maçta elde ettiği 5-1 galibiyetin ardından ligde kalmayı başardı.

MAÇTAN NOTLAR;

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta Nevşehir Belediye Spor - Çankaya Futbol Kulübü maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi. İlk yarı notlarımızda Kırmızı Beyazlı temsilcimiz 31'dakikada kazandığı penaltı atışından Muhammed Burak Taşdemir ile faydalanamadı.

İKİNCİ YARININ ÖNEMLİ ANLARI

50. dakikada Hamza Küçükköylü'nün attığı golle Nevşehir Belediye Spor ikinci yarıya 1-0 önde başladı. 61. dakikada Çankaya Futbol Kulübü, Cemre Atmaca'nın golü ile beraberliği yakaladı. (1-1)  79. dakikada İsmail Karakaş'ın golü ile Çankaya Futbol Kulübü öne geçti.

Müsabaka Çankaya Futbol Kulübü'nün 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Nevşehir Belediyespor ligde kalmayı başardı ...

Nevşehir Belediyespor, 90 dakika sonunda derin bir nefes aldı. Yenilgiye rağmen yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular 3.Lig’de kalmanın sevincini yaşadı. Bazı taraftarlar da stat çevresinde ki binaların balkon ve çatılarından eşlik edip, marşlar söyleyerek kutlama yaptı.

Çankaya Futbol Kulübü'de mucizeyi başardı...

İstanbul temsilcisi 1877 Alemdağ Belediyespor'un Edirnespor ile 0-0 berabere kalmasının ardından,Nevşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek son hafta maçıyla puanını 34'e yükselten Ankara temsilcisi Çankaya Futbol Kulübü ligde kalmayı başardı.

Manisaspor, Payasspor, Kemerspor ve 1877 Alemdağ Belediye spor kümeden düşen 4 takım olarak bu takımlar önümüzdeki sezon BAL liginde mücadele edecekler.