Nevşehir'in Avanos ilçesine yeni Organize Sanayi Bölgesi kurulağı bildirildi. Konuya ilişkin bugün Nevşehir Valiliğinde toplantı düzenlendi. 

Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasına dair protokol Valimiz İnci Sezer Becel başkanlığında, protokol üyelerinin katılımlarıyla Valilik toplantı salonunda imzalandı. Böylece, İlimiz istihdamına büyük katkı sağlayan OSB sayısı 4’e çıkarılmış oldu.

Nevşehir Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Vali İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehemt Savran, Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru katıldı.

İmzalar atıldı...

Yapılan toplantıda Avanos İlçesinde, Sanayi adına sıkça bahsettirecek ilk adım atıldı. Avanos- Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi kurulumu için Nevşehir Valiliği İl Özel İdaresi, Avanos Belediyesi ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) olarak ön protokol imzalandı. 

NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız; "Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevsehir İl Özel İdaresi ve Avanos Belediyesi'nin iştirakleri ile Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş protokol imza töreni Valimiz İnci Sezer Başkanlığında gerçekleştirildi. Şehrimize ve Avanos'a hayırlı olsun " dedi.

“Avanos’umuza OSB Müjdesi”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi kurulması adına Nevşehir Valiliği, Nevşehir İl Özel İdaresi, Avanos Belediyesi ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile ön protokol imzalandı. Hayırlı olsun.  “Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı büyüme stratejisiyle  Durmak Yok Yola Devam” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Avanos İlçemizde, Sanayi ile de adından sıkça bahsettirecek ilk adım atıldı. Avanos- Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi kurulumu için Nevşehir Valiliği İl Özel İdaresi, Avanos Belediyesi ve NTSO olarak ön protokol imzalandı. Şehrimize ve Avanos ilçemize hayırlı olsun." dedi.

 NEVŞEHİR'E 4. OSB MÜJDESİ

  1. Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi (Acıgöl OSB)
  2. Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi (Nevşehir OSB)
  3. Kozaklı Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi (Kozaklı OSB)
  4. Avanos- Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi (Avanos- Kapadokya OSB)

Nevşehir'in 4'üncü OSB'si Şehrimize Hayırlı Olsun!