Nevşehirli SMA Hastası Ecrin Bebek Hayırseverlerden Yardım Bekliyor...

Fitre ve zekatlar, Nevşehirli Ecrin bebeğe umut olacak...

Ankara'da ikamet eden Nevşehirli SMA Tip 1 hastası 8 aylık Elif Ecrin kızımızın tedavi masraflarının karşılanması amacıyla Valilik izniyle yardım kampanyası (Fitre ve Zekat) düzenlenmektedir.

Yardım kampanyasına katılmak isteyen Nevşehir halkımızın fitre ve zekatlarını aşağıda yazılı olan IBAN numaraları üzerinden destekte bulunabilirler.

Nevşehirli minik Elif Ecrin kızımızın bir an önce sağlığına kavuşması için tüm hemşehrilerimizi kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.

Geçmiş olsun Elif Ecrin ...

Konu: Elif Ecrine Umut Ol
AİLESİ

 

Ben Sma Tip 1 ölümcül kas hastası olan Elif Ecrin CİNGİŞ’in babası Hakkı CİNGİŞ...

Ankara’da yaşıyoruz kızım şuanda 8 aylık 6 aylıkken bu teşhis konuldu ve bizler o zamandan beri mücadele ediyoruz. Elif Ecrin en kısa sürece bu ilaca kavuşamazsa nefes alamayacak, yürüyemeyecek, koşamayacak. Elif Ecrin için ben ve gönüllü ekibimiz gece gündüz canlı yayın yapıyoruz, stantlar kuruyoruz ve kermesler düzenliyoruz. Fakat sesimizi çok fazla duyuramıyoruz içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte sizlerde bize destek olursanız çok sevinirim. Kızım için yürüttüğüm bu kampanya valilik izinlidir. Sizlere hem Valilik iznimizi hem de bağış hesaplarımızı da göndereceğim. Elimizden tutup kızıma nefes olursanız ona bu bayramı çifte bayram olarak hediye ederseniz çok sevinirim.
Saygılarımla.
Hakkı CİNGİŞ