Nevşehir'de çok sevip, saydığımız nice değerlerimizi gözyaşları içinde birer birer uğurluyoruz.

Geriden bir emsalini yetiştiremeden güzide değerlerini birer birer kaybediyor memleketimiz. Allah tüm hayatlarını kaybedenlere rahmet eylesin, mekânları cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun.

Nevşehir değerlerini birer birer kaybediyor...

Nevşehir'de uzun yıllardır vergi dairesinde çalışan TFFHGD Nevşehir Şube Eski Başkanı (eski hakem) 52 yaşındaki Murat Bozkurt'u kaybedeli daha sadece 4 ay geçmişken bu kezde yine ilimizin sevilen bir başka değeri Nevşehir Vergi Dairesinden Emekli, İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan'ı da bugün geçirdiği kalp krizi sonucu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Nevşehir'de kalp krizine bağlı ölümler arttı...

En son bugün değerli büyüğümüz Nazmi Orhan'ı kaybetmemizin ardından ilimizde son zamanlarda yaşanan kalp krizine bağlı ölümler dikkat çekici boyutlara ulaştı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ayda Nevşehir'in sevilen saygın çarşı esnaflarından Asalet Savatlı'yı (50) geçirdiği ani kalp krizi sonucu kaybetmiştik.

Yine geçtiğimiz sene Kurban bayramında ise Hilton bayan kuaförü sahibi Sedat İnan'ın (47) kalp krizi sonucu vefat edeli tam bir yıl oldu. Nevşehir PTT emeklisi 56 yaşındaki Zafer Didinmez ile NTSO yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı Ahmet Ergün (59) de yine kalp krizi sonucu yaşamını yitiren şehrimizin önemli değerlerinden...

Rabbim tüm hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet geride kalanlara sabırlar versin.