Nevşehir'de park halinde bulunan bir otomobilin arka camı kırılırken 3 araca da kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi.

Nevşehir'de araç sahiplerini şaşkına çeviren olay!

Nevşehir'de bir otomobilin arka camı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı, 3 araca da zarar verildi.

Olay, dün gece saatlerinde Nevşehir merkez Yeni Mahalle Sahil sokak Nissara AVM altı, İlim Yayma Cemiyeti binası önünde ki yol üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde araçlarını kontrol eden vatandaşlar, yol kenarına park ettikleri otomobillerinin zarar gördüğünü fark etti. Bir otomobilin arka camının kırıldığını ve yandaki araçların da zarar verildiğini gören vatandaşlar, büyük şok yaşadılar. 

Otomobilin içinden herhangi bir şey çalınmadığı ortaya çıkarken olayda arabası zarar gören vatandaşımız durumu hemen polise bildirerek araçlarına zarar veren ve kimliği henüz belirlenemeyen şahıslardan şikayetçi oldu.

FİB Haber Merkezi Whatsapp ihbar hattına olayı anlatarak zarar gören otomobillerinin fotoğrafını paylaşan mağdur vatandaşımız, "Gece 02.0- 03.00.sularında bir gürültü duydum ama çöp kamyonu zannettim bakmadım. Yolumuz zaten çok dar ama buradan araçlar çok hızlı geçiyorlar. Olayı sabah namazı sonrası saat: 05.30 da farkettik. Otomobilimizin arka camı arka camı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırılmış tamamen pert. Biri servis aracı onunda aynaları kırılmış, diğer 3 araçtada hasar var. Polis ekipleri geldi tutanak tuttular. Bunu kim yaptıysa bulunmasını bekliyoruz" dedi.

Polisler araştırmayı sürdürüyor...

Vatandaşların şikayeti üzerine polis, olayın kasıtlı mı yoksa herhangi bir kaza nedeni ile gerçekleştirildiğinin üzerinde duruyor. Aynı zamanda polis, olay ile ilgili olarak soruşturma başlatırken çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.