Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tepeköy'de oturan bir çiftçinin traktörüne daha önce gitmediği İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle para cezası geldi.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tepeköy'de çiftçi, evli ve 3 çocuk babası 43 yaşındaki Kenan Bilada adına kayıtlı 2008 model 50 LD 409 plakalı traktörü ile İstanbul FSM Köprüsü`nden geçiş ücreti ödemeden geçtiği iddiasıyla 52 lira 50 kuruş para cezası kesildi. Bilada, traktörü ile köyün dışına dahi çıkmadığını belirterek cezaya itiraz edeceğini belirterek tepki gösterdi.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tepeköy'de oturan 62 yaşındaki Sami Bilada'nın kullandığı ve oğlu Kenan Bilada`ya ait, 2008 model traktörü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) nden kaçak geçtiği gerekçesiyle 52 lira 50 kuruş ceza kesildi. Karara tepki gösteren Bilada, traktörüyle köyün dışına bile çıkmadığını dile getirdi.

Nisan 1 Şakası mı?

Baba 63 yaşındaki Sami Bilada ise, oğlunun adına kayıtlı traktörüne gelen cezayı gördüklerinde şoke olduklarını belirterek, `Eve gelen zarfı açtığımda 52 lira 50 kuruş ceza ile karşılaştım. 01 Nisan tarihinde 1 defa köprü ücreti ödemeden geçtiğimız ve toplam 52 lira 50 kuruş cezamız olduğunu öğrendim. Cezaya itiraz edeceğiz` dedi.