TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir’imizin ekonomisine, tarım sektörüne, turizmine ve ticaretine yönelik yatırımlarımıza ve projelerimize devam ederken bir yandan da sosyal devlet anlayışıyla zor durumda kalan hemşehrilerimize yardım eli uzatmaya devam ediyoruz.

Bu bağlamda gönül köprüsü kurduğumuz büyüklerimize, yaşlılarımıza kapısını açacak olan "Nevşehir Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi" projesini hayata geçiriyoruz." dedi.

İHALESİ 24 Haziran’da...

Milletvekili Açıkgöz; "2000 Evler Mahallesinde eski yetiştirme yurdunun olduğu arsaya yapılacak olan bina 2000 m2 ye oturuyor 5 katlı ve toplam 10 bin m2 kapalı alana sahip olacak. Bahçesinde hobi bahçeleri mini hayvan yetiştirme üniteleri yürüyüş parkurları gibi düzenlemeler mevcut. Nevşehir Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yapımı için 24 Haziran’da ihale gerçekleştirilecek.

Modern, sağlıklı ve nezih bir yaşama ev sahipliği yapacak yaşlı bakımevi ve rehabilitasyon merkezi şehrimize hayırlı olsun. #SevdamızNevşehir "dedi.