AK Parti TBMM Grup Toplantısına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu ve Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı makamında ziyaret ederek Nevşehirlilerin selam ve sevgilerini ilettiler.

Erdoğan’dan Nevşehir heyetine sıcak ilgi...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile grup toplantısı öncesinde meclis girişinde karşılayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyet kendilerine Nevşehir halkının selamlarını ilettiği bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da, Açıkgöz aracılığı ile Tüm Nevşehirlilere selamlarını iletti.

Nevşehir heyetinin grup toplantısına katılım sağlamasından memnuniyetini dile getirerek teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan heyet üyeleriyle bir süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Erdoğan, Nevşehir heyeti ile birlikte poz vererek Nevşehir halkınada selam ve sevgilerini gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden heyete eşlik eden MasterChef Türkiye 2.'si Nevşehir'in gururu Hasan Biltekin; "Eeevet. Bugün çok onurlu ve mutluyum. Mesleğimin en özel günlerinden birisiydi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yemeklerimizi sunduk. Bizimle her konuda yakından ilgilenen Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz‘e teşekkür ederim ve TBMM personellerine teşekkürler." dedi.

Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk'de; "Cumhurbaşkanımıza; Çat Ferfene Kadın Girişimi Kooperatifi üyelerimizin yapmış olduğu tabloyu hediye ettik, Vatandaşlarımızın selamını ilettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da Tüm hemşehrilerimize selamları var." dedi.