Pegasus Hava Yolları uçağıyla dün akşam İstanbul'dan Adana'ya uçan yolcular, gökyüzünde pilotların esprileriyle güldü.

Adanalı Pilotun Nevşehir'in Ürgüp semalarında iken yaptığı samimi anonsu yolcuların içini ısıttı... 

Sosyal medyada Türbülansa racon kesen Adanalı pilot ve aşırı makara muhabbeti.

Çoğu bitti azı kaldı...

İç Anadolu bölgesi üzerinde uçmaya devam ediyoruz. Ürgüp tarafındayız efendim mevki olarak... Adana'ya inişimizi Lokal zaman ile 20:40 da yapmayı planlıyoruz. Uçuşumuzun çoğu bitti azı kaldı, aynı Azer Bülbül'ün şarkısında olduğu gibi efendim... "Yandık sevda ocağında, hep gül olsun kucağında, bu şehrin her sokağında, aşkımızın izi kaldı. Çoğu bitti azı kaldı..." 

Adana'da havanın dadından yenmiyor...

Efendim sesim güzel olmadığı için şarkıyı söyleyemiyorum maalesef, sesi güzel olan birisi varsa o söylesin... Adana'da hava güzel efendim muhteşem sıcaklık 30 derece °C civarında. Canım Adana'da havanın dadından yenmiyor. Bizleri tercih ettiğiniz için Pegasus ailesi ve ekibi adına sizlere teşekkür ediyorum. İleriki tarihlerdeki uçuşlarda görüşmek ümidi ile iyi inişler diliyorum. Bu arada toroslar'ı aşarken meydana gelecek olan Türbülanstan hiçbir etkileşim almıycaz efendim, rahat olun çünkü uçağın kumandası türbilansta değil..."

Pegasus Havayolları pilotunun uçuşu esnasında Ürgüp semalarında iken yaptığı bu anons sosyal medyanın en çok konuşulanlarından biri oldu.

İşte Pilotun bu anonsunı içeren sözleri  Sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

Kaynak: Gaf Ebesi