9 - 13 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine Nevşehir’i temsilen katılan Vücut geliştirme sporcusu Akın Seyhanlı yarışmadan Türkiye 4.’sü olarak dönerek Nevşehir'in gururu oldu.

MİLLİ TAKIMA KATILMAYA HAK KAZANDI

25 yaşındaki Vücut Geliştirme Sporcusu Akın Seyhanlı, Nevşehir'in en genç yarışmacısı ve tek müsabık yarışmacısı olarak ilk yarışta büyük başarı göstererek arenada adını Türkiye 4. olarak yazdırdı.

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Milli Vücut Geliştirme Sporcusu Akın Seyhanlı; "25 yaşındayım Nevşehirliyim. Bu spora başlayalı 5 yıl oldu 3 yıldır da profesyonel olarak yapmaktayım. Antalya Kemer'de düzenlenen şampiyonada Türkiye 4'.sü oldum. Tüm hakemlerden büyük övgüler aldım ve geleceğimin olduğu belirtildi. Tabii çok mutlu oldum. Hedefim Milli takıma seçilmekti ve ilk hedefimi gerçekleştirdim. Şimdi de bu yıl Temmuz ayında Bodrum'da yapılacak NAC Türkiye  Federasyonu'nun Dünya şampiyonasına hazırlanmaktayım. Milli formayla Nevşehirimizi ve Türkiyemizi en güzel şekilde uluslararası arenada temsil etmek istiyorum" dedi.

Nevşehirli Milli Vücut Geliştirme Sporcusu Sponsor Bekliyor...

Milli sporcu Akın Seyhanlı; "Milli formayla Dünya Şampiyonasında şehrimizi ve ülkemizi temsil etmek adına gerekli giderlerimin karşılanması için, Nevşehir'den bana sponsor olacak kurum, sporsever, yardımsever ve kulüplerden destek bekliyorum. Amacım Avrupa ve dünya şampiyonu olmak" diye konuştu.

“GÖNÜLDEN KUTLUYORUZ”

FİB Haber Merkezi olarak, Vücut geliştirmede ilimizi en iyi şekilde temsil eden Nevşehir'in milli gururu sporcumuz Akın Seyhanlı'yı tebrik ediyor,Milli takım formasıylada kendisine başarılar dileriz.