Nevşehir'de  geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 54 yaşındaki Ortopedi Uzmanı Dr. Cemil Usta için görev yaptığı Özel Kapadokya Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi.

Törene, merhum Dr. Cemil Usta'nın eşi çocukları ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Önceki dönem Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Özel Kapadokya Hastanesi yönetimi, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Macit Yalçın, Nevşehir Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Hakan Gürbüz, Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Adem Öztürk, Destek ve Kalite Hizmet Müdürü Erol Keleş, Müdür Yardımcısı Nural Sözatmaz, Müdür Yardımcısı Kamil Koç ve personelleri, Özel Versa Hastanesi Yönetim Cavit Vergiveren, Versa Hastanesi Başhekimi Osman Özsoy, Sağlık Müdürlüğü personelleri, Şehir dışından ve ilimizden birçok hekim ile çok sayıda sevenleri katıldı. 

Evli ve iki çocuk babası Usta'nın yakınlarını çalışma arkadaşları teskin etmeye çalıştı.

Merhum Usta'nın tabutunun üzerine fotoğrafı ve doktor önlüğü örtüldüğü görüldü.

Duaların edilmesi ve helallik alınmasının ardından Op. Dr. Cemil Usta’nın cenazesi defnedilmek üzere Uzer Camii'ye gönderildi. Usta'nın cenazesi bugün Cuma namazına müteakiben Uzer Camiiden kaldırılarak, Taşlıbel mezarlığına defnedildi.

Allah rahmet eylesin...

FİB Haber.com ailesi olarak; hayatını kaybeden Op. Dr. Cemil Usta’ya Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

" İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn."

16.09.2022