Sosyal medya fenomeni Furkan Ünal'ın, Nevşehir'de çektiği sosyal deney gündem oldu. Aldığı cevaplar; "İyiki Nevşehirliyim, vicdanın şehri Nevşehirli olmak ayrıcalıktır" dedirtti.

Nevşehirli YouTuber Furkan Ünal, Nevşehir'de çektiği son videosunda 'Oruçluyum param yok, ekmek, makarna gibi temel ihtiyaçlarımı karşılayamadığım için bana yardımcı olabilirmisiniz?' sorusunun karşılığında aldığı yanıtlar sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Ben öğrenciyim ailemin gönderdiği paramda bitti bana yardımcı olabilirmisin?

Görüntülere yansıyan diyalogda, fenomenin talebine Nevşehirli vatandaşlar 'Canın ne istiyorsa hemen alalım' diyerek yanıtladı. Görüntülerin sosyal medyada yer almasıyla Nevşehir'deki vatandaşların yardımsever tavırları beğeni aldı.

Ne bu ülke nede Nevşehir insanı aç bırakmaz...

Merhaba Arkadaşlar, Ben Furkan Ünal kanalıma hoş geldiniz. Bu sosyal deney videomda Nevşehir'de bulunan bir alışveriş marketinde insanlara oruçlu olduğumu ve ekmek, makarna gibi temel ihtiyaçlarımı karşılayamadığımı söyledim ve insanların yardımcı olup olamayacağını sordum. Çoğu insanın öğrenciyken yaşadığı maddi zorlukları da göz önünde bulundurarak bir sosyal deney videosu çekmek istedim videoyu çekerken biz hem duygusal hem de mutluluk dolu anlar yaşadık. Milletimizin ne kadar iyi niyetli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. İyi Seyirler.

Youtube Kanalımın linki : https://www.youtube.com/channel/UCv0Eh2_Q6Clt346zSYdxrmA

Kanalıma ABONE Olmayı ve Videolardan Haberdar Olmak için Bildirimi Açmayı Unutmayın Bir Daha ki Videoda Görüşmek Üzere Sağlıcakla Kalın.

Sosyal Medya Hesaplarım
➤https://www.instagram.com/furkanunalx

►https://www.facebook.com/furkanunalx