Nevşehir mevsimlerin seyri açısından son derece renkli bir memleket. Dört mevsim farklı renkler farklı bir güzellik var Nevşehir'in...

"Aylardan Ekim, Mevsimlerden Sonbahar... "

Nevşehir'e Sonbahar Bir Başka Yakışıyor ...

Eylül ayı ile birlikte Nevşehir'de varlığını hissettirmeye başlayan mevsimlerden Sonbahar, Ekim’i kucaklayışımızla birlikte altın çağını yaşıyor. Doğanın rengi yeşilden önce kahverengiye sonra altın sarısına dönerken bambaşka bir atmosfer sarıyor. 

Nevşehir'de sonbaharda 'hazan' renklerinin güzelliği kartpostal görüntüler ortaya çıkardı.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'de, sonbahar renkleri kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Kendine özgü doğal yeryüzü şekilleri ile ziyaretçilerine farklı bir dünyanın kapılarını açan Nevşehir coğrafyası sonbaharın renkleriyle farklı bir güzelliğe büründü.

Sonbahar sana çok yakışıyor Kapadokya...

Dünyada sıcak balon uçuşlarının yapıldığı en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya sonbaharda ise tıpkı diğer mevsimlerde olduğu gibi büyüleyici bir manzaraya ev sahipliği yaparak, sonbaharın güzelliklerini gökyüzünden seyretmek isteyenler farklı renk tonları ve eşsiz bir deneyime de aracı oluyor.

Sosyal medya ve çok sayıda platformdan paylaşılan fotoğraflar sayesinde, Nevşehir il genelinde Kapadokya'nın büyüsü tüm çıplaklığı ile gözler önüne seriliyor.

Etrafa serpilen irili ufaklı yaprakların fonu oluşturduğu manzaralar insanın sinesinde tanıdık bir hicran hissi uyandırıyor. Gün batımında sona kalmış göçmen kuşları seyre dalıyorsunuz. Eğer biraz daha şanslıysanız Kapadokya'da bir romantik sonbahar akşamında tefekkür imkânı bulabiliyorsunuz.

İşte Nevşehir Kapadokya'dan muhteşem sonbahar manzaraları...