Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı köyünde yaşanan olayda önce silahla vurdu ardından da boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgilere göre bu sabah saatlerinde yaşanan olayda, Ayvalı köyünde ikamet eden 56 yaşındaki D. A. henüz bilinmeyen bir nedenle 26 yaşındaki İ. A.'yı otobüs durağında silahla vurarak yaraladı. Ardından da bıçakla boğazını kesen D. A. Jandarma ekiplerine teslim oldu.

Önce silahla vurulan sonrasında ise bıçakla boğazı kesinlen İ. A. olay yerinde yaşamını yitirdi. Korkunç cinayetin ardından ihbar verilmesi ile olay yerine Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Jandarma, çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde İ. A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Saldırganı gözaltına alan Jandarma ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından 1996 doğumlu İ. A.'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Cinayetin ardından Ürgüp Kaymakam Vekili Olgun Öner'de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kaymakam Öner, burada yaptığı açıklamasında yaşanan cinayetin ardından zanlının teslim olduğunu ve Savcıların da gerekli incelemelerini tamamladıklarını ifade etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.