İnsani Yardım Vakfı Kadın Kolları Nevşehir Şubesi tarafından “Gönüllüler Buluşması” programı düzenledi.

Hanımların bir araya geldiği programda, Nevşehir İHH temsilciliğinin İlimizde yürüttükleri çalışmalar ve Nepal Keçi Projesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunularak, yapılacak çalışmalar hakkında istişare edildi.

Songül Aktaş, İHH Nevşehir Temsilciliğinin yapmış olduğu dernek çalışmalarını yakından takip ettiğini, bu kapsamda insani yardımlara Nevşehir’den de el uzatılmasının onur verici olduğunu belirterek, yardımlarını esirgemeyen tüm Nevşehirli hayırseverlere teşekkür etti. 

Kahvaltıdan elde edilen gelirin "NEPAL' de Yetim Ailelerine Süt Keçisi" projesine aktarılacağını belirten, İHH Kadın Kolları Başkanı Sedef Öğütken, ise böyle bir program vesilesiyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş’a ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

İHH Nevşehir Şubesi Kadın Kolları tarafından, Nepal Keçi Projesi yararına gerçekleştirilen kahvaltı programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş, İHH Kadın Kolları Başkanı Sedef Öğütken, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı, İHH Bölge Sorumlusu Melek Kaya, İHH Dernek Üyeleri, STK Temsilcileri ve davetliler katıldı.