İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan U/H Tekns.Asb.Üçvş. Emre Vahit BEKLİ’nin Nevşehir Göreme'deki dede evine acı haber ulaştı. Baba tarafından Ankara'lı, anne tarafından ise Nevşehir Göremeli olan Astsubay Şehit Emre Vahit BEKLİ’nin Göreme beldesinde hala hazırda yaşayan dedesi Mustafa Şengül, eniştesi Mustafa Solak acı haberi alır almaz Ankara ya hareket ettiler.

İstanbul Sancaktepe’de Kara Kuvvetlerine ait askeri bir helikopterin düşmesi sonucunda, helikopterde bulunan 2’si subay, 2’si astsubay 4 askerimiz şehit olmuş, ayrıca ağır yaralanan bir uzman çavuş da hastanede tedavi altına alınmıştı...

Kazada şehit olan Astsubay Şehit Emre Vahit BEKLİ’nin Ankara’daki babasına acı haber ulaştı. Askeri görevliler ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri, şehidin babasına acı haberi verdi. Edinilen bilgilere göre, Bir yıllık yeni evli olduğu bildirilen Şehidimiz Bekli'nin naaşının İstanbul’da düzenlenecek tören sonrası Ankara’ya getirileceği ve Cebeci Askeri Şehitliği’ne defnedileceği öğrenildi.

Adı Soyadı: Göksenin Aytural ŞAYLAN Rütbesi : Kr.Plt.Alb.
Adı Soyadı: Aykut YURTSEVER Rütbesi : Kr.Plt.Ütğm.
Adı Soyadı: Emre Vahit BEKLİ Rütbesi :U/H Tekns.Asb.Üçvş.
Adı Soyadı: Şahin ASLAN Rütbesi : P.Uzm.Çvş.

Kahraman Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

"İstanbul’un Sancaktepe’de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Nevşehir Göreme’li hemşerimiz Tekns.Asb.Üçvş. Emre Vahit BEKLİ’ye Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağolsun."