Nevşehir'de Berceste mağazası açılışına katılan Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Hakkari'nin Çukurca İlçesinde görev yapan Nevşehirli Uzman Çavuş Arif Bilgiç'e sürpriz telefon görüşmesi yaptı.

Hakkari'nin Çukurca İlçesinde görev yapan Nevşehirli Uzman Çavuş Arif Bilgiç ile telefonda görüşen TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, askerimizin hal ve hatırlarını sorarak sorun, sıkıntı ve taleplerinin olup olmadığını sordu.


Hakkari Çukurca da görev yapan Nevşehirli Uzman Çavuş Arif Bilgiç'e sürpriz yapan Milletvekili Açıkgöz, Nevşehir'den Çukurca'ya selam yollayarak tüm Kahraman Mehmetçiklerimize sevgi saygı ve dualalar gönderdi. Açıkgöz, "Tek Vatan Tek Millet ve Tek Devlet disturuyle birlik ve beraberlik içerisinde düşmanlarımıza karşı yek vucut olacağız" dedi.

Telefon görüşmesinde, "Sınırda görev yapan tüm kahraman mehmetçiklerimize başarılarınızın artarak devamını diliyorum sözleriyle moral veren Açıkgöz," Sizler orada gerçekten bir destan yazıyorsunuz" dedi.

Birlik ve beraberliğin kalesi güzel Türkiye 'mizin kahraman güvenlik güçlerimize selam olsun. İyi ki varsınız, sizlerle gurur duyuyoruz diyen Açıkgöz ; 
"Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Birliğinizdeki tüm ast, üst kardeşlerimle beraber vermiş olduğunuz bu kutsal görevinizde, sürecin çok daha başarılı bir şekilde devamı temennimizdir. Şu anda Çukurca başta olmak üzere Türkiyemizin farklı noktalarında görev yapan tüm askerimize Nevşehir'den şahsım ve milletim adına en kalbi duygularla şükranlarımı bildiriyorum. Sizlerin orada vermiş olduğu bu kutsal görev gerek ülkemizdeki kardeşlerimiz olsun gerekse bölgenin barışı için, bölgedeki gelişmelere olumlu katkılar noktasında şüphesiz çok büyük faydası olacaktır.

Orada siz şu anda adeta terör zulmünün karşısına dikilmiş yiğitler olarak varsınız. Orada halkımızın ve mazlumun yanında güven, düşmana karşı korku salan tüm güçlerimizi tebrik ediyorum, kutluyorum. Diliyorum ki sizler zaten bu göreve giderken adeta şehadete yürüyen kadrolar olarak gittiniz. Şu ana kadar da çok büyük başarıyla süreç devam ediyor. Sayın Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz tüm hain terör örgütlerinden kurutulacak ve milletimiz barış ve refah içerisinde "Tek Vatan,Tek Millet Tek Bayrak ve Tek Devlet" olarak ilelebet özgürce yaşayacaktır. Ben sizleri tekrar kutluyorum. Bir olalım, beraber olalım, iri ve kardeş olup, hep birlikte Güçlü Büyük Türkiye olalım." dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün Sürpriz Telefonu karşısında çok mutlu olduğunu ifade eden Nevşehirli Uzman Çavuş Arif Bilgiç, öncelikle sevgili vekilimize sonsuz teşekkür ediyorum. Benim için gerçekten çok güzel bir anı oldu sonsuz teşekkür ediyorum sayın vekilimize. Eşimden baba olacağıma dair çok güzel bir müjde aldım. Vatan bize emanet herkes rahat olsun" ifadelerini kullanarak yaklaşan Kurban bayramı dolayısıyla da tüm yakınlarının, asker arkadaşlarının ve bütün Müslüman aleminin bayramını kutladığını söyledi.